Connect with us

Hír

Lehetetlen kiigazodni a Patriots irányítóhelyzetén

Nagyon szokatlan, ami a Patriotsnál történik irányító fronton, és a helyzet megértésében nincs segítségünkre Bill Belichick sem.

A szezont értelemszerűen Mac Jones kezdte meg a csapat élén, de sérülése után a negyedik körös újonc Bailey Zappe is lehetőséget kapott (Brian Hoyer agyrázkódása után), ráadásul nem is játszott rosszul, vagy rosszabbul Jonesnál (bár gyenge ellenfelek és más támadófilozófia mellett).

Így érkeztünk el a Bears elleni hétfő esti rangadóhoz. Mac Jones egész héten kérdőjeles besorolást kapott, de a legtöbben azért úgy készültek, hogy ő lehet majd a kezdő. Ez végül így is lett, azonban mindössze három drive után, egy interceptiont követően lecserélték. Bejött a helyére Zappe, aki gyorsan szerzett is két TD-t és felélesztette a csapatot. Bill Belichick a szünetben elmondta a tévés stábnak, hogy a terv eredetileg is az volt, hogy mindketten pályára lépjenek, és a második félidőben is mindkettejüket látni fogjuk.

Aztán a második félidőben végig Zappe volt a pályán, ráadásul nem is játszott jól, hiszen dobott két interceptiont és elvesztett egy fumble-t. Jones mégis végig a padon maradt. Így érkeztünk el a meccs utáni sajtótájékoztatókig, amik tovább mélyítették értetlenségünket a helyzet kapcsán.

Bill Belichick nem meglepő módon nem árulta el, hogy ki fog kezdeni jövő héten. Azt azért elmondta, hogy nem az interception miatt ültette le Jonest, sőt igazából nem is padoztatta, hiszen a terv az volt, hogy mindketten játszanak (és erről Jones is tudott), a második félidőben végül azért nem állt be a tavalyi első körös, mert elhúzott a Bears. A főedző szerint a helyzetre való tekintettel ez volt a legjobb megoldás.

Bailey Zappe elmondta, hogy ugyanakkor tudta meg, hogy játszani fog, amikor mindenki más. Mac Jones úgy nyilatkozott, hogy Belichick jól elmagyarázta neki a tervet QB fronton. Aztán hogy jövő héten a Jets ellen ő fog-e kezdeni, azt majd vasárnap megtudja.

Játékosfronton a guard Mike Onwenu azt mondta, hogy nem várta, hogy Zappe pályára fog lépni, és amikor beküldték, akkor sem mondtak nekik semmit. Az elkapó Jakobi Meyers is meglepődött, hogy lekapták Jonest a pályáról.

Az egy dolog, hogy mi nem értjük, mi is történik a Patriotsnál QB fronton, de láthatóan a csapat játékosai sem. Mindenesetre kíváncsian várjuk a folytatást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!