Connect with us

Hír

A Jets elit védője évi 25 millió dolláros fizetést szeretne

Korábban arról szóltak a riportok, hogy a Jets elit védője, Quinnen Williams még a holtszezonbeli edzőprogram előtt új szerződést szeretne magának. Most az ESPN jóvoltából megtudhattuk, hogy nagyjából mekkora fizetést is szeretne a fiatal védőfalember: évi 23-25 millió dollárt!

Williams 2019-ben 1/3-as volt és szép fokozatosan a posztja egyik legjobbja lett, tavaly pedig karrierévet tartott: 55 tackle, 12 sack, 28 QB hit, két kiharcolt- és egy összeszedett fumble került a neve mellé 16 meccsen, illetve a Pro Bowlba is beválasztották. A pass rush mellett ráadásul futás ellen is jól teljesített, így az idei tendenciák alapján a 20+ millió dolláros szerződés teljesen reális lenne (idén mindössze 9,5 millió dollárt keresne az 5. éves opciójával).

A poszt legjobban kereső játékosa Aaron Donald a maga 31,6 millió dolláros fizetésével (új pénzben). A második a listán Jeffery Simmons évi 23,5 millió dollárral, a dobogó legalsó fokára pedig Daron Payne fért fel ($22,5M), mind a ketten idén kaptak új szerződést. Ha 25 millió dolláros átlagot nem is, de 23-24 milliót bőven kaphat Williams.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!