Connect with us

Hír

Taylor Decker megsérült, kérdéses a visszatérésének időpontja

Nagy csapás érte a Detroit Lionst a csapat egyik múlt heti edzésén, amikor a csapat tavaly draftolt left tackle-je, Taylor Decker vállsérülést szenvedett. Deckert azóta hétfőn megműtötték, és Jim Caldwell, a Lions főedzője szerint még nem tudják biztosra megmondani, mikor térhet vissza a pályára a játékos. A legrosszabb forgatókönyv az lehet, hogy a szezon kezdetére még nem épül fel.

 

 

A Detroit Lions és egyben Matthew Stafford legnagyobb rákfenéje a támadófal volt, hiszen az elmúlt években agyba-főbe verték. Idén végre fellélegezhetett, mert a meglévő játékosok mellé T.J. lang és Ricky Wagner jött erősítésnek a szabadügynök piacról, ami ligaszinten a legjobb egységek közé repítette volna Stafford testőreit. Ebből a kiváló egységből esett ki Decker, akinek a training campet szinte biztos ki kell hagynia, de akár a szezon elejéről is lemaradhat.

 

Decker helyét házon belül Joe Dahl, Corey Robinson vagy Cornelius Lucas veheti át, ha csak nem igazolnak valaki vészmegoldásként a szabadügynök piacról, már ha szükséges.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!