Connect with us

Hír

Carr lábon is veszélyes lenne

Nem mondunk nagy újdonságot azzal, ha kijelentjük: Derek Carr lábon abszolút veszélytelen. Nem túloznánk azzal sem, ha azt állítanánk, hogy Peyton Manning szintjén van ilyen szinten, hisz karrierje első három éve alatt 300 futott yardot termelt 3 yardos átlaggal, miközben egyetlen futott TD-je sincs. Nyilván nem lehet mindenki egy Cam Newton vagy Russell Wilson, de például Andrew Luck ezt rosszabb szezonjaiban is megugorja, Blake Bortles pedig még egyik szezonjában sem szerzett 310 yardnál kevesebbet a földön. Nem véletlenül akar ezen változtatni Carr:

 

Nyomást akarok helyezni az emberekre, de nem csak a zsebben. Minden évben lassul számomra a játék, ez pedig könnyebbé teszi a dolgot. Tudom, hol van a coverage, tudom, milyen útvonalakkal lehet ezeket megverni, és amint azt fogom látni, hogy senki sincs arra, megcsinálhatok játékokat a lábammal is.

 

 

Nem mintha baj lenne egyébként, ha valaki nem mobilis, Peyton Manning például elég jól elboldogult, ha már őt hoztam fel. De Drew Breesnek vagy Brett Favre-nak sem okozott soha gondot ez, Carr pedig tavaly zseniálisan játszott a futott yardok nélkül is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!