Connect with us

HĂ­r

Freemant elmeszelték 10 meccsre!

TĂ­z meccses eltiltĂĄst kapott teljesĂ­tmĂ©nynövelƑ szerek hasznĂĄlatĂĄĂ©rt Jerrell Freeman, a Chicago Bears linebackere. Ez mĂĄr a mĂĄsodik eltiltĂĄsa egy Ă©ven belĂŒl Ă©s azonnal meg is kezdi a letöltĂ©sĂ©t. Freemant tavaly novemberben tiltottĂĄk el 4 meccsre legutĂłbb, ez a mĂĄsodik ilyen szabĂĄlysĂ©rtĂ©se, ezĂ©rt a hosszĂș pihenƑidƑ.

 

Freeman jelenleg sĂ©rĂŒltlistĂĄn van, Ă­gy egyĂ©bkĂ©nt sem lĂ©phetne pĂĄlyĂĄra, azonban egyrĂ©szt ez azt jelenti, hogy a jövƑ Ă©vet is eltiltottkĂ©nt kezdi majd meg, mĂĄsrĂ©szt pedig – ami talĂĄn fontosabb szĂĄmĂĄra – fizetĂ©st sem kap ez idƑ alatt a szabĂĄlyok Ă©rtelmĂ©ben. A sĂ©rĂŒlt jĂĄtĂ©kosoknak ugyanis jĂĄr az alapbĂ©rĂŒk, az eltiltottaknak viszont nem.

 

A 31 Ă©ves jĂĄtĂ©kos a hĂĄromĂ©ves szerzƑdĂ©se harmadik Ă©vĂ©ben jĂĄr, ez biztosan nem tesz majd jĂłt a piaci Ă©rtĂ©kĂ©nek. A Bearsnek 8 meccse van mĂ©g idĂ©n, Ă­gy – hacsak valahogy be nem jutnak a rĂĄjĂĄtszĂĄsba – a 2018-as szezon elsƑ kĂ©t meccsĂ©t lesz kĂ©nytelen kiĂŒlni. Az eltiltĂĄsa $2,2 milliĂłval vĂĄgja majd meg a bĂŒdzsĂ©jĂ©t egyĂ©bkĂ©nt.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!