Connect with us

Hír

Ha nem maradna a Patriotsban, a Raiders rárepülne Bradyre

Írtunk róla, hogy a Patriots kész 30 millió dolláros szerződést kínálni Tom Bradynek, azonban ha nem tudnak megegyezni a szabadügynökpiac nyitásáig, azaz március 18-ig, akkor Adam Schefter információi szerint a Las Vegas Raiders rá fog repülni a hatszoros SB-győztes irányítóra.

A Nevadába költöző franchise-nak marketing szempontból és nézőcsalogató szempontból mindenképp nagy lépés lenne Brady megszerzése – az irányító pedig állítólag jó kapcsolatot ápol Jon Grudennel. Brady előtt lenne egy nagyon jó támadófal, a futójáték is kiváló, van egy remek tight endje is a csapatnak Darren Waller személyében, és elkapófronton sem elveszettek Tyrell Williamsszel, illetve Hunter Renfrow-val, bár egy igazi első számú WR még mindenképp kellene a Raidersbe – például Jerry Jeudy a drafton. Védelem mondjuk nincs, kérdés ez most Bradynek mennyire lesz fontos.

Persze egyáltalán nem biztos, hogy eljut idáig a történet, de az irányító nyitott a piac tesztelésére. A Patriotsnak egyébként lehetősége van hosszabbítani Bradyvel egy szerződéses csavarnak köszönhetően. Ugyebár eddig azt feltételeztük, hogy mivel egyszer már módosítottak a jelenlegi szerződésén ebben a ligaévben, így a szabályok szerint a piac nyitásáig nem lehet ezt újra megtenni (tehát nem lehet hosszabbítani), azonban kiderült, hogy amennyiben alacsonyabb lesz a fizetése a következő években, mint ami a jelenlegi állapotok szerint lenne, akkor mégiscsak lehet mókolni azzal a kontraktussal. És ezek szerint ugyan akkor még nem tudtuk, de épp ezért alakította úgy a szerződést tavaly a Patriots, ahogy, azaz 2020-ra $30 milliós, 2021-re pedig $36 milliós alapfizetést írt be az egyébként most márciusban megszűnő szerződésbe. Így elméletben hosszabbíthat Bradyvel a Patriots, ehhez már csak az irányító beleegyezése kell.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!