Connect with us

Beharangozó

TNF Beharangozó, Dolphins@Patriots

A hamvaiból feltámadni látszó Miami Dolphins zsinórban két győzelem után látogat a liga egyik, ha nem a legjobbjához, de kétségtelenül az AFC East és az AFC legjobb csapatához, a New England Patriotshoz Foxborough-ba. A meccs előtt néhány játékos elmondta, hogy mit is ígér a meccsre, néhánynak meg csak szómenése volt. Továbbá a két főedzőt, Dan Campbellt és Bill Belichicket is sikerült mikrofonvégre kapni, hogy elmondja mit is vár az összecsapástól.

Miami-Dolphins-vs-New-England-Patriots-NFL-Matchup-jpg

Ryan Tannehill, QB: Nem ígérhetek semmit, ugyanis még én sem tudom, hogy az asszony mire tett a meccsel kapcsolatban. Ha nem kell 5 yardnál messzebbre passzolnom, akkor jó lesz ez a támadógépezet, az elkapóim és a futóim is gyorsak és biztos kezűek, ez csak elég lesz egy középcsapat ellen, nem? Ja, hogy a Patriots lesz az ellenfél? Azt hallottam, hogy múlthéten jól megfogták a liga legjobb futójátékával rendelkező csoportriválist, a Jetset, viszont Fitzpatrick kedvére dobálhatott. Ha pedig neki sikerült, nekem miért ne mehetne? Ott folytatom ahol múlthéten abbahagytam, 4 TD-vel.

 

Lamar Miller, RB: Láttam már őket párszor játszani, a múlt hétig úgy gondoltam, hogy ez lesz majd a legjobb meccsem az évben, de a Houston páratlan szerencsétlenkedését azért nagy kihívás überelni. Nem hiszem, hogy a Patriots megpróbálná pláne azok után, hogy a teljes Jetset 100 yard alatt tartotta futójátékban. Viszont én túl jó vagyok elkapásokban is és a lomhább linebackereket oda-vissza verem. Szélső futásokat és screen elkapásokat várok magamtól.

 

Jarvis Landry, WR: Ember, rohadt fárasztó úgy összekaparni 83 yardot, hogy a feléd menő labdák összesen kevesebb, mint 10 yardot repülnek. Gondolom most kicsit hosszabb route-okra lesz lehetőségem, ugyanis Malcolm Butler fog rajtam védekezni, ő meg finoman szólva sem egy elit cornerback. A csapattól győzelmet várok, ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, ezért megelégszem azzal, ha a fantasy-tulajdonosok nem fogják telespamelni a twitterem, hogy „mekkora szar voltál”.

 

Ndamukong Suh, DT: Nem gondolkodom sokat azon, hogy milyen meccsem lesz, megvan a nagy gázsim, ráadásul már két sacket is szereztem, úgyhogy senki nem mondhatja, hogy mekkora pénzkidobás volt a szerződtetésem. Az igazán nagy fejtörést az okozza, hogy mit mondok az újságíróknak a meccs után, ugyanis most a menetrend szerinti gyökérséget nem foghatom a fagyra vagy a frontra, habár Foxborough-ban mindig hűvös van.

 

Cameron Wake, DE: Nagyon érzem a bulit, Lou Anarumo olyan lökést adott, amit a Mountain Dew italtól sem kapok (utóbbi két meccs, 6 sack). Egy jó seggberúgás csodákra képes, ezeket a tapasztalataimat igyekszem majd átadni több Patriots játékosnak is. A támadófalukat ilyen óvodás hülyegyerekek alkotják, már akkor teli a naci, amint rájuk nézek, szóval inkább meg sem próbálnak majd feltartóztatni. Ilyen körülmények mellett meg mi mást ígérhetnék, mint Tom Brady elpáholását.

hi-res-ba0f65a12306627afe485ea58a270a6d_crop_north

Chris McCain, LB: Örülök, hogy Cameron is Brady összetörését ígéri, így legalább nem vagyok egyedül ezzel. Bár nekem csak twitteren nagy a szám.

xjZa21fV

Reshad Jones, SS: Mondjatok egy olyan embert, akit nem fogtam meg. Tudtok? Na látjátok, hogy nem. Gronk? Ki az? Megfogtam én mindenkit, múlthéten is mindenhol ott voltam, ha kellett tackle-t csináltam (szám szerint 8-at), ha kellett lehúztam valamelyik houstoni bohóc labdáját és még vissza is vittem, mert megtehettem. Chrisnek pedig üzenem, hogy igen, a passz elleni védekezés jó itt hátul, de elöl annyira szar a futás elleni (harmadik legtöbb engedett yard/meccs a ligában), hogy jobban tenné, ha inkább azzal foglalkozna, mintsem alaptalan baromságokkal fröcsögi tele a twittert.

 

Dan „P.C. Principal” Campbell, HC: Fontosnak tartom a politikai korrektséget, ezért nem kezdem el becsmérelni az ellenfelet, ugyanakkor jelzem, hogy felkészültünk minden esetre, belevéve a trükkös játékokat is. A csapat elindult fölfelé, már a pozitív mérleg is komoly dolog lenne, hát még a rájátszás, amiről még azért korai beszélni. Ha most nyerünk, akkor a játékosaim is megmutatják, hogy majdnem olyan kemények, mint én. Viszont előre szólok, a meccs után már nem tudok nyilatkozni mert jelenésem van a legújabb South Park epizód “forgatásán”.

sbs

Tom Brady, QB/RB/WR/P: Szóval Philipnek van a legtöbb passzolt yardja?  Én meg MVP formában játszom, enyém a legjobb TD-INT mutató (16-1) és a 16 passzolt TD-m holtversenyben az első a ligában. Játszottam már irányítót, puntert, múlt héten már én voltam az első számú futó is, ami nem változik most sem. Ugyanakkor az elkapóim múlt heti életképtelensége miatt már elkapóként is számíthat rám a csapat. Nagy álmom, hogy egyszer a támadófalba is bekerüljek, de ők jól teljesítenek még úgy is, hogy Nate (Solder) teljes évre, Marcus (Cannon) és Shaq (Mason) csak ideiglenesen estek ki a kezdőből sérülésük miatt, de Bryan (Stork) már a visszatérés fázisában van, így azért megmarad a mélység és nincs rám szükség.

hi-res-186043344-tom-brady-of-the-new-england-patriots-runs-the-ball_crop_north

Julian Edelman, WR: Mit vártatok? Törött ujjal nehezebb elkapni, de még így is én vagyok az egyik kedvenc célpontja Tomnak.

 

Brandon LaFell, WR: Ezt hogy gondoltátok? Most tértem vissza és már engem tömtök labdákkal? Azt hittem van egy kis időm visszaszokni, erre dobnak felém 8 labdát. Annyira nem volt a közelemben senki, hogy inkább azon gondolkodtam, hogy most még edzésen vagyok, vagy ez már tényleg a rettegett Jets defense. Emiatt azonban kevésbé tudtam összpontosítani, de hosszú még a szezon.

 

Danny Amendola, WR: Az utóbbi két hétben én lettem a nyerő ember, továbbá ahogy figyeltem a netet, a fantasy-csapatokba is lassacskán bekerülök sőt, egyre több helyen kezdő is vagyok, úgyhogy örülök, hogy mind a csapat, mind a klaviatúraharcosok is meg vannak velem elégedve. Igyekszem hozni a formám és biztos vagyok benne, hogy most is nagy estém lesz. Elvégre Brent Grimes Jules-ön fog védekezni, Jamar Taylor pedig majd Brandonon, így jó esélyekkel indulok.

 

Rob Gronkowski, TE: Ma ki fog utazni a nyakamban? Reshad? Jegyet a stadion bejáratánál tudsz majd váltani.

gronk.0

Dont’a Hightower, LB: Mi megtesszük hétről hétre amit tudunk, a harmadik legtöbb sack hozzánk fűződik, konstans nyomást tudunk helyezni az ellenfél irányítóira és a futást is jól állítjuk meg. Úgy néz ki, a védőfalban is remekül tudunk rotálni attól függően, hogy az ellenfél futással vagy inkább passzal haladna előre. Futásnál Branch és Brown, míg passznál inkább Easley kerül az előbb említett két játékos közül valamelyikre. A cornereink azért még hagynak kívánnivalót maguk után, igaz Malcolm?

 

Malcolm Butler, CB: Jól van, na. Megesik az ilyen. Tény, hogy többet vártak tőlünk, de szerencsére hármunk közül csak két ember játszik borzalmasan meccsenként. Én legalább konstans rosszul játszom, így teret adva Logannek és Justinnak. Kicsit félek attól, hogy Jarvis Landry is össze-vissza fog majd forgatni. Azért üzenem Dont’a-nak, hogy még ígyis 90.0 alatti passer ratinget jegyezhetnek az ellenfél irányítói ellenünk, mi lenne ha még jól is játszanánk?

 

Matt Patricia, DC: Akkor nem 11 passzolt TD-t értek volna el az ellenfelek ellenünk, te mamlasz.

 

Bill Belichick, HC: Nyerünk.

 

A Patriots az utóbbi 10 egymás elleni meccsükből 8-at nyert, Brady csütörtök esti mutatója 8-0, valamint a 2005 óta nem kapott ki októberben hazai pályán a New England. A szerkesztőség sem lát esélyt arra, hogy ez a sorozat most fog megszakadni.

miane

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!