Connect with us

Hír

Sherman: Profi vagyok, nem aljas

Több posztot is szenteltünk a hétfő esti rangadónak, elsősorban Sherman miatt. Kicsit keserédes a dolog, mert maga a mérkőzés jó volt és Sherman is jól játszott, azonban jó eséllyel egész héten a szabálytalanul blokkolt mezőnygólja lesz a téma a ligában.

 

nfl_u_sherman_1296x729_zps972e5b0f_84db09c3-6fe2-40ce-b1dd-c408b6169536

 

Sherman ugye lesen volt, amikor blokkolta Dan Carpenter rúgását. A les egyértelmű, sokak szerint azonban a rúgó támadásáért is kellett volna zászlót kapnia (ameddig nem kockázzák ki, hogy a labdához vagy a játékoshoz ért-e előbb hozzá, nem tudjuk biztosra), vagy minimum leállnia a les miatt, és nem aljasul nekirontani a rúgónak. Sherman azonban egyik állásponttal sem ért egyet:

 

Ez nem egy aljas játék volt. Profi vagyok, jó ideje a ligában vagyok már. Tudom, hogy nehéz ezt játszani. De amikor blokkolni mész, akkor próbálsz blokkolni. Még ha les is volt, még mindig megállíthatod a játékot. Nem fogod hagyni, hogy csak úgy elrúgja a labdát, nem hagysz neki egy szabad játékot. A rúgónak is volt lehetősége úgy dönteni, hogy nem rúgja el a labdát. Ő hamarabb látta a zászlót, mint én.

 

 

Sherman továbbá úgy érzi, hogy először a labdához ért hozzá, ami ugye alapból kizárta volna a szabálytalanságot. Rex Ryan, csak hogy a másik oldalt is megszólaltassuk, ellenben azon a véleményen van, hogy ez egy hülye bírói döntés volt, és állítólag azt mondta a tauntingoló Shermannak meccs közben, hogy “Túl jó játékos vagy ahhoz, hogy seggfejként viselkedj”. A corner erre csak annyit mondott a meccs után, hogy ő semmit sem hallott.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!