Connect with us

Hír

Akik biztos nem játszanak már idén

Az új IR szabályoknak hála egy csapat az IR-re tett játékosai közül egyet visszahozhat, nem kell előre leszögezni, hogy ki legyen az. Tehát például a Patriots akár a Super Bowl előtt is aktiválhatták volna Rob Gronkowskit, feltéve persze, ha nem lövik el ezt a lehetőséget Jacoby Brissettre. Gronkot tehát már biztos nem látjuk idén, de van még három nagy név, akiket kihúzhatunk a listáról.

 

hi-res-e01b22ce07b40bf206cd5c4029b873aa_crop_north

 

A legnagyobb kétségtelenül a Chiefs futó Jamaal Charles, ugyanis a Chiefs helyette a linebacker Justin March-Lillardot választotta. Voltak olyan hírek és remények, hogy Charles akár a rájátszásra rendbe jöhet, de a csapat úgy fest, nem akart várni. Charles az utóbbi két évben nyolc meccsen játszott, ezeken összesen 83 futása, 404 yardja és öt TD-je volt.

 

A Broncos futó CJ Andersont sem látjuk már idén. Anderson technikailag simán visszahozható lenne, de Gary Kubiak mester szerint a játékos idén már nem fog edzeni, tehát egyszerűen nem gyógyult meg. Hasonló a helyzet a Bears cornerback Kyle Fullerrel. Őt ráadásul már kvázi előaktiválta a Bears, így edzhetett a csapattal, viszont lejárt a tényleges aktiválásra előírt három hetes határidő, így a sérült térde miatt már ő sem fog játszani idén.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!