Connect with us

Hír

Long: még sok van tankban

Tavaly a Rams kivágta Chris Longot, aki így aláírhatott a Patriotshoz, hogy tagja legyen minden idők egyik legnagyobb diadalának. A Super Bowl után a Pats nem tartott rá igényt, legalábbis nem úgy, ahogy azt Long szerette volna, így aláírt az Eagleshöz. Viszont nem levezetni ment, szerinte még bőven van benne nagy játék:

 

Úgy érzem, nagyon sok van még bennem. Volt olyan idő, amikor sérült voltam és rosszul játszottam, ki is vágtak a csapatból, akkor nem voltam biztos benne, hogy van jövőm a futballban. Viszont voltam olyan szerencsés, hogy Bill Belichick kezei alatt játszhattam, aki esélyt adott nekem, én pedig rájöttem, hogy sok van még a tankban. Egy edzést, egy meccset nem hagytam ki tavaly, ami olyasmi, amire büszke vagyok, hisz játékra alkalmas voltam és elég magas szinten is játszottam.

 

 

Long két évre aláírt az Eagles csapatához, összesen 4,8 millió dollárért. Brandon Graham és Vinny Curry személyében megvan a kezdő pass rusher duó a csapatban, azonban nem kizárt, hogy egy jobb játékkal Long is közel kerülhet a tűzhöz. Tavaly a legtöbbet játszó pass rushere volt a bajnoknak, 35 tackle, négy sack, három leütött labda és egy fumble került a neve mellé, a Super Bowlon 15 snapen játszott.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!