Connect with us

Hír

McCarthy lojális Capershöz

 

A Green Bay Packers tavaly nagyon megszenvedte a szezont, hiába volt még mindig jó az offense, hiába volt Aaron Rodgers abszolút elit, a védelem rendben cserben hagyta a csapatot. Sok Packers szurkoló ezért egyenesen követelte Dom Capers védelmi koordinátor menesztését, azonban a szakember továbbra a helyén marad, Mike McCarthy pedig kiáll a döntése mellett.

 

 

McCarthy szerint a helyzet olyan, mint nem is olyan rég volt a rúgó Mason Crosbyval, aki 2012-ben 63,6 százalékos pontossággal rúgta a mezőnygólokat. Könnyű lett volna kirúgni, de ezek a lépések nem mindig helyesek. Crosby pedig megszolgálta a bizalmat a következő szezonban, amikor 89,2 százalékos pontossággal teljesített. Valami hasonló a helyzet Capersszel is, szerinte ugyanis a jó döntések nem mindig hozzák a várt eredményt, ő pedig nem a védelmi koordinátort, hanem a sok sérülést teszi felelőssé a Packers védelmének gyengélkedése miatt.

 

 

Ez a lojalitás szép dolog, de egyébiránt McCarthy fejét legalább annyian követelték, mint Capersszét. Az ő helyzete sem teljesen megnyugtató, egy újabb playoff bukta után könnyen meneszthetik őt is, hisz egy olyan irányítója van, akivel nemcsak Super Bowlokat kellene játszania, de két-három évente nyernie is kellene egy gyűrűt. Ez pedig az ő felelőssége.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!