Connect with us

Hír

Collins: Lenyomjuk a Cowboyst

A Giants tavaly a liga egyik legjobb védelmével megszerezte az egyik rájátszást érő helyet a Cowboys mögött. 11-5-tel végeztek a második helyen, a Cowboys pedig csak azért lett 13-3-as, mert az utolsó forduló teljesen érdektelen volt a számukra. Azonban a Dallas két vereségét is a Giantstől szenvedte el, az óriások egyik legjobbja, Landon Collins szerint ez idén is meg fog történni.

 

Kétlem, hogy a Cowboys megvédeni az NFC East elsőségét. Nem fogják kontrollálni a csoportot. Én mondom nektek, hogy nem fognak nyerni. Biztos, hogy lenyomjuk őket.

 

 

Az NFC Eastben a 2004-es Eagles óta nem volt duplázó, ez mindenképp a Giants mellett szól. A csapat ráadásul erősebb lett, mint tavaly, miközben a Cowboys a kezdő támadófalának 2/5-ét, illetve a tavaly kezdő secondary nagy részét elveszítette, miközben Zeke Elliottra jó eséllyel pár meccses eltiltás jár. Van esélye tehát a Giantsnek, bár aligha lesz könnyű dolguk, már csak maguk miatt sem (tavaly rengeteg szoros meccsüket megnyerték, ezt pedig nem lehet hosszú távon fenntartani).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!