Connect with us

Hír

Pederson: Az Eaglesben több a tehetség mint a ’96-97-es Packersben

Bizonyára sokan nem tudják, de Doug Pederson azokban az években, amikor a Green Bay Packers egymás után játszott Super Bowlt 1996-ban és 1997-ben, bizonyos Doug Pederson volt Brett Favre cseréje, aki ma már az Eagles főedzője. Emiatt rálátása van mindkét csapatra, de szerinte a jelenlegi együttese tehetségesebb játékosokból áll mint az a Packers, ami végül bajnok is lett, de a “Dream Team” Eaglesre is kitért, ahol QB coachként dolgozott.

 

 

Ha visszanézek az időben, akkor be kell látni, hogy bár volt sok tehetség abban a Packersben, de nem a legtehetségesebb garnitúra volt, sőt, szerintem legalább annyi, ha nem több tehetséges játékos van a mostani keretünkben mint abban a Packersben. Mégis bajnok lett, mert a tehetség nem minden. Elég csak a 2011-es Eaglest megnézni, amit “Drean Team” jelzőként láttak el, annyi tehetséges játékos volt benne, és mekkorát koppantak. Fontos, hogy legyenek tehetségeid, ugyanakkor megfelelő irányba kell terelned a csapatot, minden egyéniségnek meg kell találni a legjobb szerepet, és csapatmunkára kell nevelni őket. Én szeretek nagyot álmodni, és nem ok nélkül, hiszek ebben a csapatban, és hogy az elképzeléseim idővel beválnak majd, ami előreviszi a franchise-t a Super Bowlba.

 

Abba most ne menjünk bele, hogy összehasonlítgatjuk a két csapat játékosait, ellenben Pedersonnak ha tényleg tehetséges kerete van, akkor ideje lenne domborítani vele. Merthogy a sorsolás erőssége nem nekik kedvez, a szurkolók szemében mégis illene felülmúlniuk a 7-9-es tavalyi szezont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!