Connect with us

Hír

Favre miatt nem dicsekedhet SB győzelmével a Packers egykori elkapója

A Green Bay Packers egykori elkapója, Antonio Freeman habár egyszeres Super Bowl győztes, az ezt hirdető gyűrűvel nem igazán tud felvágni sehol. Ez egy internetes beszélgetés során derült ki, ami az ESPN SportsNation felületén zajlott a keddi nap folyamán.

Valaki arról kérdezte Freemant, hogy szeret-e felvágni a Super Bowl gyűrűjével, mire az elkapó azt válaszolta, hogy nem nagyon van olyan ujja amire egyáltalán rámegy a gyűrű, mivel a Brett Favre-tól érkező passzok elkapása során a 10 ujjából 7 vagy elmozdult vagy eltört.

 

 

Freeman egyébként nem az egyetlen olyan ex-Packer, akinek az ujjai használhatatlanná váltak Favre-nak köszönhetően. Robert Brooks anno az ESPN-nek mondta el, hogy a jegygyűrűjét is újra kellett méreteznie, miután többször is eltört az ujja játék közben.

„Brett karja gyakorlatilag egy töltött fegyver volt. Nagyon kemény. Rengeteg ujjam törtem el miközben vele szórakoztam. Egy ideig nélkülöznöm is kellett a jegygyűrűmet, mivel újra kellett méreteztetni azt követően, hogy Brett háromszor is eltörte ugyanazt az ujjam. Erre rendkívül büszke volt. Az edzőtáborban minden nap húzta a strigulákat, hogy épp hány törött ujjnál tart.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!