Connect with us

Összefoglaló

Jeff Fisher bekaphatja

Ki gondolta volna, hogy a harmadik hét elején ott tartunk 2017-ben, hogy a Rams-49ers meccs a legélvezetesebb, és a kombinált 68 évvel rendelkező újonc vezetőedzők összecsapása benne lesz az év 10 legjobb meccsében? Rams – 49ers 41-39.

 

Nem kell ez a 7-9-es hülyeség. Jól mondta Jeff Fisher, és ebben a csapatban tényleg több van. Egy-két jó holtszezonbeli lépés kellett hozzá – meg hogy ne ő vezesse a csapatot. Az a nagy büdös helyzet, hogy Goff, Gurley, és Watkins is úgy játszik, ahogy az egy első körösnek tennie kell. Goff már most töredékére szorította a tavaly még kritikus mutatóit (például idén feleannyi dobást tesz szűk ablakokba, mint egy évvel korábban), és egyre kevesebbet hibázik. Todd Gurley elkezdett újra tényező lenni, és megtöltik már ellene a boxot, hogy fogják a futását. Még mindig boom or bust módon játszik, viszont Woods és Watkins számára ennyi is elég. Utóbbi két játékos csak ezen a meccsen szerzett 214 elkapott yardott. A teljes Bills WR-sor két hét után 149-cel áll.

 

 

Sok múlott sajnos a védelmen, most épp nem történt meg a Wade Phillips-féle mágia. Az első drive-ban remekül visszatolták Hoyeréket, de onanntól nem volt meg a tűz. Ezzel azonban különösebben nincs baj, Aaron Donald most kezd csak visszamelegedni, új a séma, és többen is kihagyták az előszezont. Ha majd két hét múlva is ilyen, akkor beszéljünk róla. A special team viszont tényleg borzasztó volt, messze nem lett volna ilyen szoros, ha teszik a dolgukat. Szóval összefoglalva, In Goff We Trust, ha ezt a fiatal gárdát még pár évig megtartják, lesznek itt gondok a divízióban.

 

 

Az a nagy büdös helyzet, hogy a 49ersről sem lehet rosszakat mondani. Végre szereztek TD-t, sőt ahogy telt az idő, Hoyer egyre veszélyesebb volt. Garcon brutál mély és technikás elkapásokat mutatott be, és általában véve a támadók ugyanolyan fordulatszámon pörögtek, mint a Ramsben. Shanahannek sikerül használnia a fegyvereit, Hyde is működik (pedig szó volt róla, hogy gondot fog neki okozni a zónablokkolás mögött futni), és ha sikerül kifogni jövőre egy jó irányítót, aki fiatal, akkor ez is egy feltörekvő csapat lehet néhány éven belül.

 

 

A védőfal nem néz ki jól, a Seattle elleni pass rush nem jelent sokat, ez látható volt itt. Három elsőkörös van a falban, és nem tudtak nyomást generálni lényegében Goffra. A CB-knek NAGYON fel kellene lépnie, mivel úgy és ott hagyták őket a Rams elkapói, ahogy nem szégyellték. Watkins több, mint két yardokra volt a védőjétől, amikor elkapta a labdákat, és nagyon szép elkapás utáni labdaviteleket mutatott be ennek okán.

Játékvezetői inkonzisztenciát sajnos most is láttunk, és a 49ersnek nem kedvezett ezúttal. A meccs végén, amikor eredményfordító drive-ot vezet a 9ers egy sikeres onside rúgás után, egyszer csak jön egy teljesen érthetetlen OPI-zászló Taylorre, és csinált a 3&10-ből 3&20-at. Teljesen megakasztotta a ritmust, persze amikor 41 pontot enged egy csapat, akkor ne egy hívásra fogjuk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!