Connect with us

Hír

Két nagy reménység is lassan visszatérhet a Broncosba

A Denver Broncos 3-1-es kezdése sok mindenkit meglepett, de főleg a mutatott játék biztatóbb, mint azt szezon előtt gondoltuk. Most pedig további erősítés érezhet, ugyanis két fiatal játékos is lassan bevethető lesz sérülése után.

 

 

Jake Butt a tavalyi Bowl mérkőzése óta lábadozik, többek között ennek köszönhette, hogy egészen a negyedik körig csúszott a nagy reménységű tight end. Most azonban visszatérhet. Tehetsége alapján akár az első két körben is elkelhetett volna, így mindenképp sok jóra számíthat tőle a csapat, de a fiatal játékos dolga nem lesz egyszerű. A Broncos ugyanis elég nagy tight end rotációval dolgozik, Heuerman, Green és Derby is előtte lehet a sorban, akik már részben összeszoktak Siemiannel.

 

A másik visszatérő már nem is annyira reménység, Shane Ray már letette a névjegyét a NFL-ben, több parádés meccset is produkált, de még ennél is több lehet benne. A visszatérése különösen fontos a csapat számára, ugyanis Miller és Barrett eddig jóformán rotáció nélkül volt kénytelen végigjátszani az első négy fordulót.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!