Connect with us

Hír

Byron Maxwell Atlantában vizitel

Maxwell jelenleg szabadügynök, hiszen a Dolphins kivágta őt nagyjából két hete. Azóta nem nagyon hallottunk felőle, egészen mostanáig, ugyanis az ESPN jelentése szerint az Atlanta Falcons edzéseit látogatja.

 

 

A románc nem véletlen, hiszen akadnak közös pontok Maxwellben és a Falcons jelenlegi stábjában. Maxwell ugyebár 2011 és 2014 között erősítette a Seattle Seahawks csapatát, aminek a védelmét bizonyos Dan Quinn kormányozta két éven át, illetve a Falcons jelenlegi védőkoordinátora, Marquand Manuel is Quinnel egy időben volt a Seahawks stábjában, ráadásul ő a secondaryért is felelt. Ha vannak, akik ismerik Maxwell képességeit, akkor azok ők, így egyáltalán nem lepődnénk meg, ha végül lepapíroznák a játékos Atlantában tartását.

 

A 29 éves cornerbacknek nem jön össze az élet Seattle-ből való távozása óta. A világ minden pénzéért leigazolta őt Chip Kelly az Eagleshöz, de a főedző bukásával az igazolásainak sem volt maradása, így került mindössze egy szezon után Miamiba, ahol kevesebb mint másfél szezonig húzta. A klubváltások nem a véletlen művei, Maxwell meg sem közelíti régi formáját, az életkora meg arra enged következtetni, hogy innentől jobb nem lesz, csak rosszabb. Jelenleg Desmond Trufant, Robert Alfolrd és Brian Poole számít kezdőnek a Falconsban a posztján, de a mélyítés sosem jön rosszul.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!