Connect with us

Hír

Kirúgta védőkoordinátorát a Raiders

Kirúgta védőkoordinátorát, Ken Nortont az Oakland Raiders csapata, miután az egyik legrosszabb védelemmel rendelkeztek az első 11 hét során. A helyét John Pagano veszi át, aki eddig asszisztens főedzői posztot látott el a csapatnál és a védelemmel foglalkozott.

 

A Raidersnek egyetlen egy interceptionje sincs idén 11 hét után, ami még sosem fordult elő az NFL történetében, de egyébként már a 8. héten rekordtartók lettek ebben a kategóriában. Érdekesség, hogy Pagano alatt a San Diego Chargers védelme 18 interceptiont szerzett 2016-ban, amivel vezették a ligát.

 

 

De nem csak ez nem megy a csapatnak, ők engedik a legmagasabb passer ratinget az ellenfél irányítóinak. Utolsók sackekben is (14), pedig a szörnyeteg és a tavalyi Év Védője cím nyertese, Khalil Mack is a csapatban van. Meccsenként 367 yardot engednek (26. a ligában) és hat meccsen is 30+ pontot engedtek idén.

 

Ezen a hétvégén a Broncosszal játszanak, akik egyébként támadókoordinátort cseréltek a héten és új irányítóval, Paxton Lynch-csel vágnak neki a mérkőzésnek.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!