Connect with us

Hír

Egy szurkoló bepereli a Saintset a térdelések miatt

A hülyeség újabb formát ölt és újabb szintekre emelkedik, ugyanis Lee Dragna, a Saints szezonbérletes szurkolója beperelte a csapatot és arra kéri őket, hogy fizessék vissza a bérletét, plusz az ügyvédi költségeket. Az indok? Nem tetszik neki a himnusz előtti térdelés.

 

 

Dragna szerint a harmadik fordulós tüntetés a csapat részéről elrontotta a meccsélményét. Azt mondja, hogy azóta nem is volt hajlandó kimenni a Saints hazai meccseire. A szentek himnusz előtti közös térdelése egyébként a Panthers elleni idegenbeli meccsen történt, amikor a teljes ligában mindenki tüntetett. Dragna szerint ő és a szurkolótársai “nem tartják szórakoztatónak ezeket a protestálásokat”. 

 

Dragna azzal zárta a mondandóját, hogy azért szeretné, ha visszatérítenék a pénzét, mert ha tudta volna, hogy a Saints játékosai a csapat meccseit használják felületként arra, hogy tiltakozzanak, akkor nem vette volna meg a bérletét.

 

Mark Ingram, a csapat futója egyébként reagált a dologra twitteren és azt írta, hogy sok szerencsét a perhez, hiszen egy idegenbeli meccsen térdeltek csak és akkor is a himnusz előtt, közben pedig egységesen álltak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!