Connect with us

Hír

Ingram: Karrierem csúcsán vagyok

A nyolc éve New Orleans Saintsben játszó running back, Mark Ingram idén is hozta a remek formáját. Sőt, talán soha nem volt még ilyen jó.

 

Úgy érzem, a karrierem a csúcson van. Szerintem a legjobb évem még előttem áll, és ezt be is fogom bizonyítani. DeAngelo Williams arra az élő példa, hogy erre képes lehetek, és szerintem menni fog.

 

 

Ingram a harminchoz közeledve jobb számokat hoz, mint fiatalabb éveiben. Az utóbbi két szezonban kivételesen minden meccsen játszott, átlépte az ezer yardos határt (előtte hat év alatt egyszer sem sikerült), eközben ráadásul 22 touchdownt is szerzett. Már-már annyira jó volt (1590 total yard és 12 TD), hogy majdnem szerződés nélkül maradt, ugyanis egy fura kitétel miatt egy All-Pro tagság esetén a kontraktusa automatikusan érvényét vesztette volna.

 

A Saints, és vélhetően Igram szerencséjére is ez nem következett be (amiben akár szándékosság is lehet, hisz a szezon végére kevesebb szerephez jutott), így a futó továbbra is a liga egyik legjobb csapatában folytathatja, vagyis együtt maradhat az Alvin Kamara-Mark Ingram duó, ami az idei szezonban 3144 yardot és 25 TD-t tet be a közösbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!