Connect with us

Hír

John Lynch nem kér a Hard Knocksból

A San Francisco 49ers bejelentette, hogy köszöni szépen, de nem kér a 2018-as Hard Knocksból, nem kívánnak szerepelni az HBO sokak által kedvelt show-jában. Ezt maga a GM John Lynch is megerősítette, aki ugyan nézni szereti a műsort, de esze ágába se jutott, hogy a csapatát közszemlére tegye:

Szeretem nézni a műsort, de egyáltalán nem hoz izgalomba, hogy szerepeljünk is benne. Vannak dolgok, amik nem tartoznak másokra, csak ránk, ezért nem kívánok részt venni a show-ban. Alapvetően ellenzem, hogy játékosokat kamerák előtt vágjanak ki vagy cseréljenek el egy csapattól, ez számomra nem fér bele, olyan dolgok ezek, amiknek nem kamerák előtt kellene megtörténniük.

Az, hogy Lynch nem akar szerepelni, nem feltétlen jelenti, hogy nem is fognak. Az NFL ugyanis kötelezheti őket erre, illetve rajtuk kívül még a Browns, a Broncos, Chargers, a Ravens és a Redskins csapatát. Viszont ha az NFL “megkönyörül” Lynchéket, akkor a szezont remekül záró, a franchise irányítóját megtaláló és egyébként széles körben kedvelt San Francisco nem lesz a Hard Knocks része, ami sokak számára rossz hír, mert nagy várakozásokkal vágnak neki a 2018-as évadnak, érdekes és izgalmas ívet lehetett volna adni a csapatot főszerepbe helyező show-nak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!