Connect with us

Hír

A Vikings elvitte az Eaglestől DeFilippót

Megtalálta a Vikings Pat Shurmur helyettesét a támadókoordinátori posztra, ugyanis szerződtette az Eagles eddigi irányítóedzőjét, John DeFilippót. DeFilippo szerződése lejárt a Super Bowl győztesénél és olyan felkapott név volt, hogy a Cardinalsnál és a Bearsnél főedzői állásra is interjúzott – pozíciós edzőknél azért ez viszonylag ritka.

 

Nagyon jó ajánlólevél volt DeFilippónál, hogy kijavította Wentz dobómozdulatát és rengeteget fejlődött a fiatal irányító a tavalyi évhez képest, illetve az is, hogy Foles ilyen kiváló teljesítményt nyújtott a konferenciadöntőben és a Super Bowlon is.

 

DeFilippo egyből egy érdekes helyzetbe került, hiszen el kell dönteniük, melyik irányítójukat tartják meg: Sam Bradfordot, Case Keenumot vagy Teddy Bridgewatert (vagy inkább Kirk Cousinsszal vágnak neki a szezonnak?). DeFilippo ugyebár Pat Shurmur helyét veszi át, aki a Giants főedzője lett a szezon lezárultával. Az Eaglesnél pedig aggódhatnak kicsit, hiszen könnyen lehet, hogy két sikerkovácsukat is elvesztik a támadóoldalról, ugyanis a támadókoordinátor Frank Reich még esélyes lehet a Colts főedzői posztjára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!