Connect with us

Hír

Cam Jordan Lamar Jacksont akarja

A Saintsnél évek óta téma egy irányító kiválasztása, hiszen Drew Brees sem lesz fiatalabb. Azonban talán most a legalkalmatlanabb a helyzet, hiszen tavaly ismét rájátszásba jutott a csapat, így elég hátul draftolhatnak, ahol a legjobb QB-k már nem lesznek bent. Valaki viszont esélyes lehet, és Cam Jordan nagyon szeretné, ha őt választaná ki Mickey Loomis general manager.

 

 

Kevesebb, mint egy hónap van hátra az NFL játékosbörzéjéig, ilyenkor pedig már nem csak az elemzők és a szurkolók, de a játékosok is draft-lázban égnek. Jordan sem kivétel ez alól, és az Up to the Minute pénteki adásában is megkapta a drafttal kapcsolatos kérdéseket. Természetesen az 1/27-es cetli volt a fő téma, ahol három játékost emelt ki, mint akikre beruházna: Mike Gesicki, a Penn State tight endjét, Arden Key, az LSU balhés, de mocskosul tehetséges passzsiettetőjét, illetve Lamar Jackson, az idei class talán legmegosztóbb irányítója. Mindháromban lenne ráció, mégis Jacksonra volt kíváncsi a műsorvezető, így Jordan magyarázatra szorult.

 

Ha ki akarsz nevelni egy trónörököst, akkor még mindig az Aaron Rodgers-féle út a legjárhatóbb, aki tehetsége ellenére 3 évig padozott egy Brett Favre szintű ikon mögött. Drew mögött is rengeteg évnyi tapasztalat van, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sok mindent tudna átadni neki, hogy jobb játékossá váljon a profik között. Neki is jót tenne, ha nem egyből a mélyvízben kezdene, de ez csak az én véleményem.

– mondta a Saints védelmének vezére.

 

Mivel Brees idén kapott egy kétéves hosszabbítást, egy darabig még nem kerülne pályára, így Jordan érve megállná a helyét. A további spekulációnak Sean Payton főedző is eleget tett, aki az ESPN-nek nyilatkozta korábban, hogy nagyra értékeli Jackson skillsetjét.

 

Kedvelem a játékát és a stílusát. Atletikus, tehetséges, és megvan benne az a karizma, ami egy irányítónak elengedhetetlen. Egy vezető, aki képes maga mögé állítani a csapatot, és nem hagy kétségeket afelől, hogy ki az úr a háznál. Egy különleges srác, akinek megéri tanulmányozni a sikereinek receptjét, mert sokat lehet belőle tanulni.

– nyilatkozta Payton, aki hozzátette, hogy nem egy Brees 2.0-át keresnek örökösnek. Gyanús, mi?

 

Hogy mi lehet Jackson sorsa a drafton, arra tippelni is nehéz. Jelenleg nem kezelik a Darnold-Rosen-Mayfield-Allen négyessel egy lapon az értékét tekintve, és ez a kvartett vélhetően a top 10-ben csapatra találhat, így egy QB-needy csapat akár az első kör közepén is kiviheti Jacksont. Ugyanakkor nem segít a megítélésén a folyamatos erőltetés különböző elemzőktől, hogy ő inkább elkapó mint irányító, ráadásul a sokat várt 40 yardos futása is elmaradt a Combine-on és a Pro Dayén is egyaránt. Ez mondjuk a Saints malmára hajthatja a vizet, ha tényleg őt képzelik el első körös választottjukként.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!