Connect with us

Hír

Brandin Cooks a Ramsben!

Nem kell ide Odell Beckham, mikor van Brandin Cooks! A Patriots mélységi elkapója a Pats 4. körös pickjével együtt megy Los Angelesbe, míg ellenértékként a Pats megkapta a Rams 1. és 6. körös pickjét. A Pats így az első körben a 23. és a 31. hellyel is rendelkezik, a Rams pedig a 4. kör végén egymás után kétszer húzhat. Cooks ennek fényében egy első kör végét és egy sokadik kört ért, ami azért elég jól beárazza a későbbiekben OBJ-t is. Apropó OBJ, a Rams így már minden bizonnyal felhagyott az érte való cserével.

 

A képen látni, hogy Cooks a karrierje során a különböző passzmélységeknél milyen arányban kapta el a labdáit (zöld görbe) az elkapók átlagához képest (narancs görbe). Egészen elképesztő.

 

Cooks borzasztó jó szezont futott a Patsben, a megszerzése beigazolja a Rams WIN NOW-üzemmódját. 1082 yardot szedett össze 114 célponton, nagyjából hasonló, vagy ennél kissé alacsonyabb terhelést várhat Los Angelesben is, ahol a csapat leggyorsabb elkapója lesz. Cooks egészen elképesztő a pálya minden pontján, a liga egyik legalulértékeltebb elkapója. A tavalyi szezonjában a nyolcadik legnagyobb átlagos passzmélysége volt, nyilván ebből Goff mellett kicsit vissza fog venni, de ahogy a fenti ábrán is látni, ez pont nem fogja zavarni őt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!