Connect with us

Hír

Idén is hozott egy veterán falembert a Packers

Az éjjel szerződést kötött a Green Bay Packers csapata a szabadügynök támadófalemberrel, Byron Bell-lel, aki a Cowboys szabadügynökeként érkezett Wisconsinba. Brian Gutekunst abban bízik, hogy hasonló hatást vált ki a csapatból, mint tavaly Jahri Evans leigazolása.

 

 

A 34 éves, korábbi sokszoros All-Pro Evans a kora ellenére bejátszotta magát a kezdőbe, ahol nem is teljesített rosszul, és tette mindezt veterán minimumért. Bell esetében is ez lenne a szándék, aki guard és tackle poszton is a támadósor hasznára válhat. Mivel a Packers rosterén akadnak olyan játékosok, akik porcelánból vannak, szükség is van a mélyítésre. Bell a Jetsnél volt még próbajátékon, de végül a Packers ajánlatára mondott igent, hiszen már tavaly is járt a Sajtfejűeknél edzéseken. Vélhetően egy egyéves szerződést kötött nagyon kevés pénzért.

 

A 29 éves játékos két meccsen kezdett tavaly a Cowboysban, amikot Tyron Smitht kellett pótolnia. Talán intő jel lehet, hogy az a Chaz Green, akiről hat sacket szerzett tavaly Adrian Clayborn megelőzte őt a depth charton, de a Packers egyelőre bizalommal fordul hozzá. Korábban a Panthersben és egy szezon erejéig a Titansben is kezdőjátékosnak számított, így bőven van tapasztalata a profi fociból. Sokak szerint szeptemberre kezdő lehet a fal jobboldalán, akár guard, akár tackle poszton, hiszen Bulaga játéka kérdéses a szezonnyitóra, de Justin McCray helye sem betonbiztos azért guard poszton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!