Connect with us

Hír

Jerrell Freeman visszavonult

Bejelentette visszavonulását Jerrell Freeman, a Colts és a Bears korábbi linebackere. A döntés nem meglepő, hisz hiába játszott közel elit szinten, a sérülései és eltiltásai miatt az utóbbi két évben csak 13 meccsen léphetett pályára, a csapatok pedig nem tartottak rá igényt.

 

Visszavonulok. Az egészségem és a családom ugyanis mindennél fontosabb. Köszönöm a Bearsnek, a Coltsnak, a Roughridersnek és igen, még a Titansnek is, még ha ott csak egy kávé erejéig voltam is. Mindig is olyanok lesztek nekem, mint egy család.

 

Freeman 2008-ban draftolatlan volt, és bár a Titans megpróbálkozott vele, tétmeccsen nem lépett pályára. Ezután a kanadai ligában játszott, a Colts csak 2012-ben látott benne annyi potenciált, hogy adjon neki egy esélyt. Négy évet húzott le Indianapolisban, mindössze egyszer nem jött össze neki a 100+ tackle, 2014-ben csak 12 meccsen játszott, így megállt 95-nél. Miután lejárt a szerződése, a Bears három évre leigazolta, első évében 12 meccsen játszott, elit teljesítményt nyújtott, de a sérülései és eltiltásai véget vetettek a karrierjének.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!