Connect with us

Hír

Shaquill Griffin veheti át Sherman helyét

Shaquill Griffin már a tavalyi szezonban is 11 mérkőzésen kezdett a Seattle Seahawks csapatában és nem is nyújtott rossz teljesítményt. Richard Sherman mellett, a jobb oldalon biztató volt a játéka, így talán nem túlzás állítani, hogy szinte ő a csapat elsőszámú cornere jelenleg.

 

 

Sherman ugyanis áthelyezte székhelyét, a csoportrivális, San Francisco gárdájához, így helye üresen maradt. Shermanról jó ideje tudni lehet, hogy nem az ellenfelek elsőszámú elkapóit fogja, hanem a pálya bal oldalán, left cornerback poszton játszik. Idén, hosszú évek után megüresedett a poszt és úgy tűnik, Griffin örökli meg ezt a helyet.

 

Tavaly, Sherman sérülése után még maradt a jobb oldalon és Byron Maxwell játszott a bal felén a pályának, de az idei edzőtáborból érkező hírek szerint, már Griffin dolgozik többet itt. A Seahawks cornerback helyzete váratlanul nem túl acélos, mert Griffin egy korrekt kezdő lehet, de Maxwell például már öreg, mögöttük pedig csak fiatal és kevés tapasztalattal rendelkező játékosok vannak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!