Connect with us

Hír

Az elmúlt 24 óra sérülésjelentése

A hétfői edzésnap sem maradt el kisebb-nagyobb sérülések nélkül, ráadásul a legutóbbi áldozatokról is vannak friss információk.

 

 

Kezdjük is az utóbbiakkal. Daryl Williamsről továbbra sincs hír, viszont Elijah McGuire-re 3-6, míg Ramon Fosterre nagyjából 4-5 hetes pihenő vár.

 

A sérülések számát tekintve két csapat járt pórul a leginkább, a Packers és a Steelers. A wisconsiniaknál Mike Daniels, Jake Ryan és Kentrell Brice is idő előtt hagyta el az edzőpályát hétfőn. Daniels sérülése nem komoly, azonban Ryanre és Brice-ra a legpesszimistább becslések szerint már nem számíthatnak a 2018-as szezonban, de még várjunk a hivatalos diagnózisig. Mindketten pályáztak a kezdőcsapatba kerülésre, így pláne súlyosan érintheti a csapatot a kiesésük. A Steelersnél a maródaik közé tartozó Foster és Morgan Burnett mellé csatlakozott T.J. Watt, Vance McDonald, JuJu Smith-Schuster és Sean Davis is, ám egyelőre egyiküknek sem tűnik komolynak a helyzet.

 

Két játékos viszont nem járt ilyen szerencsével. A jelenleg a Panthers kötelékébe tartozó Ross Cockrell lábműtéten esett át, és a sérültlistán kezdi meg az alapszakaszt, míg a seahawksos Joshua Perry mindössze 24 évesen a visszavonulás mellett döntött. A fiatal játékos elszenvedte rövid pályafutása hatodik agyrázkódását, ezért jobbnak látta, ha egészsége érdekében szögre akasztja a sisakot. Említsük még meg Gareon Conley nevét is, akit elátkoztak amint a profi ligába került. Sose volt egyetemi pályafutása során komolyabb sérülése, az NFL-ben mégis képtelen egészséges maradni. Jon Gruden csalódottságát fejezte ki, hogy a másodéves játékos ismét megsérült, és pár hétre harcképtelenné vált csípősérülés miatt.

 

Ejtsünk néhány szót a PUP-listán lévő játékosokról is, kezdjük a rossz hírekkel. Rishard Matthews továbbra sincs edzésre alkalmas állapotban, mint ahogy Arizonában Markus Golden sem, egyikőjüknél sem adtak információt a visszatérésüket illetően. Jó hír viszont, hogy a Brownsban Jabrill Peppers, míg a Bengalsnál Tyler Eifert és Ryan Hewitt is átment a fizikai teszteken, így csatlakozhatnak csapattársaikhoz a tréningeken.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!