About the author

17 Comments

 1. 1

  LG

  Gondolom Peterson a Redskinst akarja minél messzebb juttatni :)
  Ez egy brutális forduló volt, ami meg is látszik a tippjátékon. Csak úgy mentek el a nagy pontok :'( és a Survivor Tipp… Remek érzéssel nyúltam bele a tutiba (“Vikings, Jags sima ügy! Ennél egyszerűbbet!”) Aki ezen a héten telitalálatot csinált az biztos meghackelte a szervert! Azt tuti nem fogom elhinni! :D
  Btw, a Vikings, a Packers és a Browns “fej-fej mellett”, egyaránt 1-1-1-el állnak a csoportjukban :P

 2. 2

  katonadani

  Survivorben nekem mondjuk bejött a Browns-Eagles duó, nagyon örülök hogy nem gondoltam meg magam a Vikingsra :D

 3. 3

  ClayMatthews52

  A Packers meccs egyértelműen a dropokon ment el, ezért butaság Grahamet és Wilkersont kiemelni legrosszabbként ( Grahamet kevésszer keresik, amíg Rodgers sérült, addig szvsz inkább blokkolókat raknak fel, egyébként a Vikings ellen ő jó volt, csak a bírók annulálták a nagy elkapásait/TD-jét; Wilkersont meg az első félidőben valamikor kórházba vitték).
  A legrosszabb Cobb volt, aki mindent elejtett, fontos 1st downok múltak ezen kulcsszituációkban, ugyanígy Kendricks dropja is. Biztos vagyok benne, hogy ezekkel meg lett volna a fordítás, még a védelem első félidős szar teljesítménye ellenére is.
  A Matthewsra fújt büntit meg egyáltalán nem értem, de itt nem ezen múlt a győzelem (mint a Vikes ellen). Az a baj, hogy mégcsak nem is konzisztensen fújják ezeket, mert Rodgers sackjeinél mindegyik alkalommal ráestek, Matthews meg még a kezét is levette Smithről. Tényleg agyrém.

 4. 4

  Hurrá Torpedó

  Vikest én is behúztam survivorban. Sőt pont a forduló előtt azon voltam, hogy mindig a Bills/Cards ellen teszek, annyira reménytelen ez a két csapat. Nyilván a pontokat is eszerint. Még jó, hogy a medvék nyertek, a 15-ös tipp megmaradt, viszont eldurrant a 9, 11, 12, 13, 14, 16-os tippem is.

 5. 5

  Krisztian Fekete

  Egyetértek, hogy valamiért a támadók nagyon dekoncentráltak voltak. Cobb ezen az estén legfeljebb náthát kapott el. Illetve volt még egy labdája, de azt meg hagyta, hogy kitépjék a kezéből. Nelson sokkal hasznosabb volt, sokkal biztosabb kézzel kapta el a labdákat, ráadásul a közte, és Rodgers közti kémia nagyon hasznos volt a red Zonbe-ban, és a 3. kísérleteknél. És Oaklandben is tud elkapni, a héten láthattuk. A Matthews ügyben is teljesen egyetértek. Ha szemtől szemben ütköznek, óhatatlan, hogy ráesik. De annyi volt. Semmi ütés, semmi durvaság, a kezeit nem is használta, és csak legördült Smith-ről. Erre dobják is a zászlót. Nem fog jót tenni a focinak, ha ennyire sokféleképpen ítélik meg ezeket a helyzeteket. (Nem csodálom, hogy McCarthy vörös fejjel üvöltött)

 6. 6

  LG

  A top 200ba még lehet így is beférsz :)

 7. 7

  Hurrá Torpedó

  a tavalyi top 25-ös hely után csalódás lenne, de tény hogy szarul kezdtem a szezont.
  mondjuk tavaly is, és volt hogy a nevem is látszott a végén már a top 10 blokkban :)

 8. 8

  renningan

  Matthews olyan, mint egy lightos suh. Lehet, nem taposott még meg senkit, de őt sem fogják már soha szeretni a bírók.

 9. 9

  Volesz

  Én nem temetném a Packerst emiatt a vereség miatt, a Redskins becsülettel felkészült a Packersből, ennyi. Folyamatosan nyomás volt Rodgers-en amit ő bicegve nem tudott “kifutni”, ez tisztán látszott, néha meg sem próbált menekülni. A secondary is jól működött Redskins oldalról, minden elkapásért meg kellett kűzdeni. Persze, sok volt a drop, de szakadt az eső. igen, a Skins-nek is. Graham felé nem is ment labda a Bears ellen, meg kellene tanulni használni. Pl. a gyors oldalpasszos játék LOS-re tight end-nek a legbutább tight end játék a világon.
  Érdekes, hogy Wilkersonra van rákenve a védelem gyenge teljesítménye (és mi van pl. Perryvel kétszer ennyi pénzért, esetleg Daniels még többért??) de nálam még mindig a secondary a vékony jég. House tekintete pont olyan kilátástalan mint a játéka, Williams és Brice lejtmenet az első forduló óta. Ha beérnek az újoncok ezek az illetők limitálva lesznek remélhetőleg, a Vikings ellen láttam jeleit a szebb jövőnek.
  Ez a meccs a felejtős kategória, az viszont aggasztó, hogy Rodgers lába ennyire nem bírja, még egyszer ráesik valaki aztán vége az idénynek.

 10. 10

  renningan

  :DDDDDDDDDDDDD ezt már láttam valahol :D

 11. 11

  Volesz

  “Voltak hibái az elkapóknak, a futók és a támadófal sem volt tökéletes” A futók részt nem is értem, 100 yard 5,9-es átlaggal, ezzel mi volt a gond?

 12. 12

  renningan

  A Redskinsnél 35 futásból lett 166 yard, több kísérletből, stabilan hozták a yardokat. A Packersnek 17 kísérletből jött össze a száz yard: A négy futó négy legnagyobb futása összesen 48 yardot ért, a maradék 13 kísérletből jött össze 52 yard, ami nem rossz, de nem is jó. Ezért írtam azt, hogy nem tökéletes. Ha az lett volna, vagy legalább konzisztens, akkor behozható hátrány mellett nem a dekoncentrált elkapókat erőltették volna.

 13. 13

  acsdav2

  “Ha már eddig szidva volt, most legyen megdicsérve: egy elég jó védelem ellen mindössze négy rossz labdája volt és magabiztosan vezette a támadósort.”

  Sajnos nem. Ez a Texans védelem gyenge. Semmi előrelépés nincs a tavalyi utolsó helyhez képest, amikor legalább takarózhattak a sérültekkel. :(

 14. 14

  ClayMatthews52

  Miért is? Soha egy alattomos dolga nem volt…

 15. 15

  ClayMatthews52

  folyamatosan hátrányban voltak, így nem is nagyon lehetett sokat futni. Teljesen korrekt volt a futójáték, a fal is jól nyitott nekik utakat. Williams és Jones nagyon jól kiegészítik egymást, Montgomery szvsz kuka. A támadófal a tavalyelőtti elit szinthez képest valóban gyengébb, de ezzel sem lett volna nagy probléma, ha Rodgers tud mozogni, így inkább benyelte a sackeket. Mondom, a meccs azon ment el, hogy kulcspillanatokban folyamatosan dropoltak, így semmi esély nem volt, a félpályán alig jöttünk át.

 16. 16

  Csongor Szíjjártó

  Hm, én azért máshogy emlékszem Peterson arizonai kalandjára. Az is kb így indult, amíg a harmadik vagy negyedik héten le nem sérült. Volt 100+ yardos, TDs meccse is, ami után ugyanilyen jóslatok születtek, hogy AP feltámadt meg jöhet egy 1000 yardos szezon.

 17. 17

  Volesz

  A te számaid is azt igazolják, hogy a Packers futások konzisztensen mentek, talán az egyetlen egység volt Packers oldalról a meccsen, ami ugyanazon a szinten játszott, szerintem jól. Pont ezért többet is erőltethették volna a futást, bár a folyamatos két TD hátrány ennek keresztbe tett.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team