Connect with us

Érdekességek

Sosem kezdtek ilyen rosszul az újonc főedzők

Steve Wilks, Frank Reich, Matt Nagy, Jon Gruden, Matt Patricia, Mike Vrabel, Pat Shurmur. Ezt a hét úriembert nevezték ki idén csapatuk élére új főedzőként. Az első fordulóban viszont borzasztóan leszerepeltek, konkrétan 0-7-es mérleget produkáltak, ez pedig a valaha volt legrosszabb bemutatkozó mérleg – az előző 0-6 volt 2001-ből.

 

A győzelemhez Matt Nagy volt a legközelebb, hiszen csak egy ponttal kaptak ki a Packerstől. Pat Shurmur Giantse is csak 5 ponttal maradt alul a Jaguarsszal szemben, Mike Vrabel Titanse pedig még egy labdabirtokláson belül maradt (7 pontos vereség) a Dolphins elleni találkozón. A többiek viszont még csak igazán közel sem tudták tartani csapatukat. Frank Reich és a Colts 11 ponttal kapott ki a Bengalstól, Steve Wilks és a Cardinals pedig 18 ponttal a Redskinstől.

 

 

A tortára a habot pedig Matt Patricia és Jon Gruden tette fel a hétfő esti rangadókon. A Raiders 20 ponttal kapott ki a Ramstől, a Lions pedig megszégyenítő, 31 pontos vereséget szenvedett el az újonc irányítóval felálló Jets ellenében. Nem teszik ki a polcra ezeket az eredményeket az újonc főedzők, de persze messzemenő következtetéseket még nem szabad levonni egy forduló után.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!