Connect with us

Hír

Rekordhideg lehet az Arrowheadben a főcsoportdöntőn!

A Colts ellen már a Chiefs és a szurkolók is ízelítőt kaptak a télies körülményekből, de a meteorológusok szerint az AFC döntőjén még ennél is zordabb idő várható. Ahogy az a legfrissebb előrejelzésekből is kiderül, vasárnap sarkvidéki eredetű levegő árasztja el az USA középső államait. Csapadékra szombaton kell számítani Kansas Cityben (a vegyes halmazállapotot kiadósabb havazás követi), de vasárnap a jelenlegi prognózisok alapján már nem fog esni. Erős, esetleg viharos északi széllel azonban kifejezetten hideg levegő érkezik, olyannyira hogy megdőlhet az Arrowheadben meccs közben mért hőmérsékleti rekord is.

 

 

Jelenleg 1 Fahrenheit (-17,2 Celsius) fok a csúcs az Arrowhead Stadiumban, ami már két meccsen is előfordult. Utoljára 2016 december 18-án a Titans ellen volt ilyen hideg, de most a Patriots elleni döntő kezdetén akár -20 Celsius fok is lehet. Az erős szélben pedig ez lényegesen alacsonyabb hőérzet (windchill) értékeket jelent!

Mindkét csapat szokva van természetesen a hideg, télies időjáráshoz, de ha tényleg bejönnek az előrejelzések, akkor az is döntő lehet, hogy ki tud jobban alkalmazkodni az extrém körülményekhez.

Érdekesség, hogy 0 Fahrenheit (-17,8 Celsius) fokkal bőven top10-be kerülhetne a Chiefs-Patriots az NFL leghidegebb meccseinek listáján.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group