Connect with us

Hír

Sherman San Franciscóba csábítja Earl Thomast

Earl Thomas szabadügynök lesz két héten belül és sokan azt várják, hogy a Dallas Cowboysba fog igazolni, hiszen évek óta tudjuk, hogy mennyire szeretne ott játszani, ráadásul a Cowboysnál is hiányposzt a safety. Richard Sherman azonban szeretné San Franciscóba csábítani volt csapattársát.

Sherman saját elmondása szerint többször is beszélt Thomasszal és próbálta győzködni, hogy a 49ersbe igazoljon inkább. A cornerback úgy véli, hogy ha egyenlőek az ajánlatok, akkor a Cowboyst fogja választani a kiváló safety, azonban mutatott érdeklődést a 49ers felé is Thomas, ha esetleg a Cowboys mégsem adná meg neki, amit akar.

Komoly érdeklődést mutatott. Egyertelmű fit lenne nálunk, de pénzügyileg is jónak kell lennie. Ha pénzügyileg jó ajánlatot tudunk adni, akkor szerintem komoly esélyünk lehet a megszerzésére. Ha minden jól alakul.

Shermannek ugyebár nem sok beleszólása van abba, hogy milyen ajánlatot adnak Thomasnak, de a 49ersnek is vonzó lehet egy ilyen playmakert szerezni abba a védelembe, amelyik mindössze 2 interceptiont szerzett tavaly. A 49ers pedig sokkal jobban áll anyagilag, mint a Cowboys, így akár túl is licitálhatják a dallasiakat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!