Connect with us

Hír

Wilson tényleg New Yorkot akarja? A Seahawksnál is így gondolják

Amikor márciusban megkérdezték Russell Wilsont a pletykáról, hogy a Giantsben köthetne ki, az irányító csak annyit válaszolt, hogy “Nem hiszem, hogy a Seahawks elengedne”. Ez már akkor is felvetette a kérdést, hogy tényleg Seattle-ben akar maradni Wilson?

A Pro Football Talk információi szerint a Seahawksnál is úgy gondolják, hogy Wilson nem igazán akar maradni a csapatnál, máshol akarna játszani, de ezt persze nyíltan sosem vallaná be. A csapatnál úgy gondolják, hogy épp ezért sokkal keményebb tárgyalópartner lesz Wilson új szerződése kapcsán, mint lenne más csapattal.

Erre a hírre reagált Tyrann Mathieu is, akinek úgy tűnik van valami belsős infója Wilson kapcsán, hiszen azt írta Twitterre, hogy “Wilson New Yorkot akarja. De ezt nem tőlem tudjátok”.

Wilson ugyebár április 15-ig adott határidőt a Seahawksnak, hogy összehozzanak a felek egy új szerződést. Ez pedig ma jár le és jó eséllyel nem lesz megállapodás máig, azaz a Seahawks edzésprogramjának kezdetéig. Ennek ellenére egyébként Wilson meg fog jelenni az edzéseken a hírek szerint, legalább ettől nem kell tartania a csapatnak.

A kérdés viszont felvetődik: mi lesz, ha Wilson tényleg túl kemény tárgyalópartner, és a Seahawks nem akar bármit megadni, amit az irányító akar? Akkor idén játszik Wilson a 17 millió dolláros alapfizetésével, majd jövőre és akár még azután is tagelheti őt a csapat. Ezzel Wilson elindulna a cousinsi úton, hogy kierőszakolja egy másik csapathoz való elszerződését. Ha eljutunk az első franchise tagig, onnantól még jobb alkupozícióban lesz az irányító.

Persze kérdés az is, hogy mennyire akarja a Seahawks ezt a huzavonát éveken át csinálni, de csak úgy nincs sok értelme elengednie franchise irányítóját. A másik kérdés pedig az, hogy például a Giants akarja-e Wilsont és ha igen, mennyire, illetve mennyiért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!