Connect with us

Hír

Gase nem akarta Le’Veon Bellt a csapatába

Áll a bál a Jetsnél, miután Adam Gase kitúrta állásából a general manager Mike Maccagnant. Sok mindenben nem értett egyet a főedző és a GM, ezek közül a legérdekesebb talán az, hogy Gase nem akarta a csapatban tudni Le’Veon Bellt – egyes információk szerint egyáltalán nem, mások szerint csak a fizetése miatt.

Bell egy négy éves, $52,5 milliós szerződést írt alá a Jetsszel, amiből $27 millió garantált – ezzel Todd Gurley mögött a második legjobban fizetett futó lett a ligában. Ez pedig Gase-nél kiverte a biztosítékot, ráadásul az, hogy Bell nem jelent meg az önkéntes edzéseken, minden bizonnyal egy “én megmondtam” pillanatot eredményezett a főedzőnél. A mai hírek pedig elég kínos jeleneteket szülhetnek majd, ha Bell csatlakozik a csapathoz.

A futó egyébként úgy reagált twitteren a hírekre, hogy elég sok álhírt hallott már magáról az utóbbi egy évben, úgyhogy egyelőre nem von le semmilyen következtetést. De ha még igazak is az állítások, az sem változtat semmin, ugyanúgy végzi tovább a munkáját.

Gase egyébként több szabadügynök-piaci lépéssel sem értett egyet. CJ Mosley-nak sem akart 5 éves $85 milliós szerződést adni, maximum évi $13 milliót, ezen felül szerette volna megszerezni Matt Paradist center posztra, Maccagnan viszont ezt nem tette meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!