Connect with us

Minden ami NFL

Ha Gronkowskit akarsz, hallgass a scoutra

Felkerült az internetre az Oakland Raiders 2010-es draftján használt játékosértékelője. Ez azért érdekes, mert az a draft minden idők egyik legjobbja volt, olyan játékosokkal, mint Earl Thomas, Rob Gronkowski, Ndamukong Suh, Joe Haden, Dez Bryant, Antonio Brown és társaik, de a Raiders egyet sem szerzett meg magának. Sőt, a 2010-es draftról egyetlen kiválasztott játékos sincs már a keretben.

 

Irányítók

 

Az, hogy Sam Bradfordot akkor mindenki első körbe várta, nem meglepő. Az már igen, hogy Jimmy Clausent is oda prognosztizálta a Raiders. A karrier csere végül a második kör elején ment ki a Carolina Panthers jóvoltából. A legszebb viszont az, hogy a ligából már kikopó Tim Tebow, akit Josh McDaniels az első körben szerzett meg magának, csak a 6. körre volt belőve.

 

TE

 

A TE lista teljesen rendben van, Jermaine Gresham az első körben is ment ki. Viszont ha a scout azt mondja, hogy Gronkowski első kört is megér, akkor minek cserélték el vajon a második körös választásukat pont a New Englanddel? Főleg, hogy Gronk ilyen értékelést kapott:

 

Gronk

 

Elkapók terén szintén nem volt nehéz belőni, hogy Dez Bryant egy “állat lesz”, vagy Demaryius Thomas első kört ér. Az viszont az Oakland scoutoknak is kritika, mint ahogy mindenkinek, hogy Antonio Brown és Emmanuel Sanders elég hátra került a listán. Pedig ha megnézzük az utóbbi éveiket, főleg Brownét…

 

Elkapók

 

További értékeléseket ide kattintva találhattok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!