Connect with us

Hír

Top corner vihető

 

A Bills cornerback Stephon Gilmore épp a Pro Bowlon vesz rész és készül az szabadügynök piacra. Buffalóban ugyanis új rezsim van, Rex Ryant Sean McDermott váltotta, az új védelmi koordinátor pedig Leslie Frazier lett, a sorsa pedig egyáltalán nem tisztázott:

 

Felhívtak engem engem, beszéltem velük telefonon. Minden rajtuk áll. Úgy néz ki, hogy változtatni fognak, de nem tudom, mi fog történni. Nekik kell a döntést meghozni. Aminek meg kell történnie, meg fog történni, Isten kezébe teszem a dolgot. Bárhol is leszek, azt akarom, hogy akarjanak engem. Ha ez nem Buffalóban lesz, akkor ez van.

 

ss

 

Buffalóban nem nagyon van top szabadügynök, Gilmore akár még franchise taget is kaphatna, de már Rex Ryan alatt sem ragaszkodtak nagyon hozzá. Az idei éve nem volt olyan jó, mint a tavalyi, viszont az utóbbi két szezonjában így is 84 tackle-t, 30 leütött labdát és nyolc INT-t szerzett 27 meccsen. A számai tehát jók, a teljesítménye sem rossz összességében, még csak 26 éves, alsó hangon 10-12 milliós fizetésre számíthat. A Ramses Trumaine Johnson mellett vélhetően ő lesz a legjobb corner a piacon.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!