Connect with us

Hír

Flacco lesz 2017 legjobban kereső játékosa

 

Amennyiben a Dallas Cowboys kivágja vagy elcseréli Tony Romót, akkor Joe Flacco lesz a 2017-es szezonban a fizetési sapkából legtöbb pénzt elfoglaló játékos a ligában. Mindezt úgy, hogy az idei, eredetileg 31,75 milliós fizetését még tavaly átalakították, így csak 24,55 millióval terheli a capet. Romónak 24,7 millió az idei száma, de őt szinte 100 százalék, hogy valamilyen formában elküldi a Dallas.

 

romo flacco

 

A legnagyobb cap számok így néznek ki jelenleg:
Tony Romo, QB Cowboys – 24,7 millió
Joe Flacco, QB Ravens – 24,55 millió
Carson Palmer, QB Cardinals – 24,125 millió
Matt Ryan, QB Falcons – 23,75 millió
Justin Houston, OLB Chiefs – 22,1 millió

 

Valahol vicces azért a helyzet. Romo cserejátékosként viszi el ezt a pénzt, Palmerrel nem jutott rájátszásba tavaly a Cardinals, Justin Houston pedig tulajdonképpen másfél szezon óta használhatatlan a sérülései miatt. Egyedül Matt Ryan kakukktojás a sorból, hisz ő regnáló MVP-ként fog ennyit keresni. Valamint a listára vélhetően fel fér majd Romo kivágása után Kirk Cousins a maga 23 milliójával, már amennyiben kap egy franchise taget. Illetve tegyük hozzá, hogy a maga 30 milliós gyári fizujával Drew Breesnek is lenne a helye, ő ráadásul úgy alakította át a szerződését, hogy 18 millió dead money marad utána az után, hogy lejár a szerződése!

 

Jövőre viszont már minden bizonnyal új győztest fogunk avatni, már amennyiben  minden marad a régiben, Flacco 24,75 milliója csak a második helyre lesz elég:

 

Ndamukong Suh, DT Dolphins – 26,1 millió

Joe Flacco, QB Ravens – 24,75 millió

Ben Roethlisberger, QB Steelers – 23,2 millió

Von Miller, OLB Broncos – 22,5 millió

Eli Manning, QB Giants – 22,3 millió

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!