Connect with us

Hír

A játékosok szerették az alkoholizmusa miatt kivágott GM-et

Pierre Garcon a 49ers receiver elkapója lett, miután a Redskins nem tartott rá igényt. A PFT arról kérdezte, hogy igazak-e a csapat elnökének, Bruce Allennek a szavai, miszerint senki nem szerette az alkoholizmusa miatt elküldött GM Scot McCloughant.

 

Tudom, hogy az összes játékos imádta. Egy remek ember volt, egy igazi football guy, minden játékos szerette és biztos, hogy hiányozni fog. Remélhetőleg még lesz köze a focihoz, hisz ez volt a mindene. Nem érdekelte, hogy honnan jöttél, ki voltál, csak örült neki, hogy futballoztál érte. És nem, soha nem tapasztaltam, hogy ivott volna.”

 

 

Már február elején hallani lehetett híreket, hogy McCloughan nem vesz részt a csapat eseményein, majd a Combine alkalmával feltűnt, hogy oda sem utazott el. Mint később kiderült erre jó indokok voltak. A csapathoz közelálló források szerint ugyanis előkerültek alkoholproblémái. „Több alkalommal is berúgva jelent meg az öltözőben.” – nyilatkozta a csapat egyik személyzeti tagja. A csapat hivatalos közlemény nem említ ugyan semmiféle külön indokot, de az azonnali hatállyal való elbocsátás sokat sejtet a kívülállók számára. Mások szerint viszont a korábbi GM-et egyszerűen csak mondvacsinált okokból kitúrták az állásából.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!