Connect with us

Hír

Cousins sorsa a Redskins kezében van

Kirk Cousins az offseason egyik legfelkapottabb neve, akinek úgy tűnik a 2017-es szezonjának kérdésére pont került, és a Kyle Shanahan – San Francisco 49ers nyomás ellenére Washington Redskins mezében fog játszani. És neki semmi problémája nincs ezzel.

 

 

„Szerződésem van a 2017-es szezonra a Washington Redskins-zel, tehát itt fogok játszani. Azzal, hogy így alakult, nincs különösebb problémám, hiszen jól keresek, és egy olyan csapatban teljesíthetek, amit ismerek. Hogy jövőre hol játszom, az meg a csapaton múlik: ha adnak nekem szerződést, maradok, ha nem, akkor eligazolok. Egyelőre nem tudok többet mondani, még nem kaptam ajánlatot, nem is gondolok arra, mi lesz velem jövő ilyenkor. Most csak az idei szezonra koncentrálok, hogy a csapattársaimmal újra a rájátszásba jussunk.” – nyilatkozta az ESPN-nek.

 

Cousins zsinórban második szezonját játssza franchise tag alatt, ami majdnem 24 millió dollárnak felel meg, hosszú távon valószínűleg ehhez hasonló átlagfizetést kell majd neki adni. Mivel exkluzív franchise taget írt alá, bebiztosítva, hogy 2017-ben is a fővárosban játsszon, ha a Redskins adna neki egy szerződést, azt más csapat nem matchelhetné. Már csak az a kérdés, hogy hajlandó-e a Redskins szerződést adni neki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!