Connect with us

Hír

Tulloch visszavonult

Stephen Tulloch, a Titans, a Lions és az Eagles korábbi linebackere bejelentette visszavonulását. A 32 éves védő 11 évet töltött a ligában, 949 tackle, 14,5 sack, 26 leütött passz, 5 INT és két fumble került neve mellé.

 

 

Tulloch eredetileg a Titans játékosa volt, a negyedik körben draftolták 2006-ben. Voltak statisztikailag látványos évei, mint amikor 2010-ben 160 tackle-t szerzett, de igazából Detroitban tudott kibontakozni. 2011-ben All Pro formában játszott, 2013-ban szintén remek volt futás és passz ellen egyaránt. 2014-ben az első három meccs alapján élete szezonját futhatta volna a Lions új védelmi sémájában, de egy sack ünneplés közben összehozott egy ACL szakadást, és véget ért a szezonja. Valószínűleg emiatt lassult be annyira, hogy ezután már nem tudta hozni a szokott domináns formáját, a csapat pedig a 2015-ös szezon után elküldte.

 

Még aláírt egy évre az Eagleshöz, ahol korábbi mestere, Jim Schwartz volt a védelmi koordinátor, de nem igazán tudott hozzátenni a játékhoz. 12 meccsen volt aktív, egyszer kezdőként, de mindössze 7 tackle-re futotta.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások