Connect with us

Hír

“A visszatérésem nem több egy egyszerű meccsnél.”

Brandin Cooks kirobban az örömtől, hogy a New England Patriots kötelékébe került. Az elkapót még csere útján szerezte meg márciusban a csapat az idei első körös draftcetli ellenében. Cooks a legutóbbi két szezonjában 1100 elkapott yard fölé jutott. Sokan csak álmodnak arról, hogy pályafutásuk során csak egyszer is ligaelit irányító dobáljon nekik, Cooksnak rövid időn belül kettő is jut, ugyanis amíg New Orleansban Drew Brees, addig Bostonban Tom Brady labdáit kaphatja el majd hétről hétre.

 

 

Cooks tehát már karrierje kezdetén a liga egyik legjobb irányítója mellé került Brees személyében, azonban olyan szintű fókuszálást, mint amit Brady végez New Englandben, még sosem látott, ez pedig ámulatba ejti a fiatal elkapót.

„Elképesztő, ahogyan a legapróbb részletekre is ügyel. Ha pedig ránézek, rám is átragad az ilyen szintű tökéletességre való törekvés. A képernyőn keresztül is hihetetlen a játéka, azonban az még királyabbá teszi az egészet, hogyha nap mint nap belelátsz személyesen az ő tanulási szokásaiba és folyamataiba.”

Cooksot megkérdezték a második héten esedékes Saints elleni összecsapásról, ő azonban elmondta, hogy nem fújja fel annyira ezt a visszatérést.

„Persze, izgalmas lesz, de lesz még 14 másik mérkőzésünk onnantól kezdve, nem fogom máshogy kezelni ezt a találkozót sem. Ez a második héten lesz, úgyhogy egyelőre még nem is foglalkozok vele, az első hetire koncentrálok már most. Amikor eljön a második hét, akkor majd az kerül a középpontba, de nem jelöltem meg előre a naptáramban ezt a találkozót. Csak a saját dolgommal akarok törődni, hogy jól végezzem a feladatom. A többi majd magától megoldódik.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!