Connect with us

Hír

“Clowney-ból Hall of Famer lehet!”

Az offseason főként a nyilatkozatokról szól, ahol sok edző megpróbálja a sajtón át éltetni saját játékosát, aminek aztán a mondandója vagy igaz, vagy nem. Anthony Weaver, a Texans védőfal edzője is így tett, és nem akármit mondott a Houston Chronicle hasábjain. Szerinte ugyanis a korábbi 1/1-es Jadeveon Clowney számára a határ a csillagos ég, esetében a Hall of Famer tagság.

 

 

Mindig mondom neki, hogy olyan tehetséges, hogy Hall of Famer karrier várhat rá. Természetesen ehhez nagyon sok tényezőnek be kell következnie, a legfontosabb, hogy egészséges maradjon. Ha ez sikerül, utána fenn kell tartania a tavalyi formáját, amikor is megállíthatatlan volt. De úgy gondolom utóbbihoz megvan minden adottsága, elképesztően tehetséges játékos kiváló fizikummal, az egészségével meg remélem nem lesz probléma a későbbiekben. Óriási elánnal játszik már az OTA edzéseken is, érezni benne a tüzet, ilyen mentalitással pedig bárkin áthatol majd.

 

Clowney tavaly tudott 1/1-eshez méltó szezon produkálni először, hiszen egy komoly sérülés sem gátolta hosszabb távra a játékát. 6 sacket és 17 QB hitet gyorsan bele is rakott a közösbe, bele se merünk gondolni mi lesz, ha J.J. Watt is teljesen felépül, és Clowney túloldaláról indíthat offenzívát az irányító felé. Ilyen felhozatal mellett szívesen lennénk mi is Weaver edző helyében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!