Connect with us

Hír

Charles: miért ne lehetnék én a húzóember?

Jamaal Charles hiába egy elképesztően tehetséges és egészségesen félelmetesen játszó futó, úgy nehéz alkotni, ha nem vagy játékra alkalmas. A neve alapján nem kérdés, hogy CJ Anderson és Devontae Booker előtt simán neki kellene a kezdőnek lennie, azonban a legtöbb szakértő és Broncos informátor szerint mindössze 50 százalék, hogy egyáltalán a keretben marad. Ő viszont nem így gondol magára:

 

Miért gondolod, hogy nem én leszek a csapat húzóembere, vezére. Ha nem próbálok meg az lenni, akkor miért lennék itt?

 

 

Charles a Chiefs 3. körös választottja volt 2008-ban. Karrierje során 5,5 yardos átlaggal futott eddig, beleszámítva a tavalyi borzalmas 3,3-as átlagát is, amivel a történelem legeredményesebb futója jelenleg. Négyszeres Pro Bowler, háromszoros All Pro, amikor egészséges tudott lenni, akkor újonc szezonját leszámítva öt év alatt 6416 yardot, 38 TD-t futott, valamint 2285 yardot és 17 elkapott TD-t tudott felmutatna.

 

Az utóbbi két évben azonban 8 meccs, 404 yard és 5 TD jött össze neki, ami összességében értékelhetetlen, nagyon komolyat kell küzdeni, ha meg akar maradni az Anderson-Booker kettős mellett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!