Connect with us

Hír

Elcserélné futóját a Saints

A 2016-os szezon óta fenekestül felfordult a New Orleans Saints futóhelyzete. Amíg tavaly még Mark Ingramon múlt a Saints futójátéka, és Tim Hightower volt a legjobb opció a helyére, addigra idén egy Adrian Petersonnal és Alvin Kamarával lett felturbózva az egységük. Nem meglepő tehát, hogy a mögéjük szorult futókra nem tartanának igényt, köztük Travaris Cadetre sem.

 

 

Cadet második Saints korszaka csakugyan nem hozott számára dicsfényt mint az első, mégis kapott egy 1 éves szerződéshosszabbítást idén márciusban. Ám azóta ketten is elé jöttek a depth charton, a Saints pedig úgy gondolja, nincs szükségük a továbbiakban Cadet szolgálataira, és cserepartnert keresnek, ám ha nem találnak, akkor sem dől össze a világ. Mivel csak egy $855 ezres szerződést írtak vele alá, amiből mindössze $80 ezer garantál összeg, így ennyi halott pénzbe kerülne a kivágása, ami még nem vágná hanyatt a Saints capjét. Így vagy úgy, de a játékos távozni fog.

 

Cadet inkább az elkapásokban jeleskedik mint sem a futásoknál, de erre a szerepre érkezett a nála tehetségesebb Alvin Kamara az idei draftról. Tavaly 40 elkapásból 281 yardot és 4 TD-t szerzett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!