Connect with us

Hír

Golden Tate finoman jelezte, hogy hosszabbítani szeretne

A Lions támadósora bár elvesztette Taylor Deckert, azért nem áll rossz nevekből. A fal még így is életképes lehet, Stafford személyében van egy nagyon jó irányító, és ott van például Golden Tate is, hogy elkapja Stafford rakétáit. Ás ha már Stafford, a Lions klasszisának ez az utolsó éve a meglévő szerződéséből, és elég nagy pénzre számíthat a hosszabbításakor, ugyanakkor Golden Tate is jelezte, hogy az egy év múlva lejáró szerződése ellenére ő is remél egy hosszabbítást a csapattól.

 

 

Meg is érdemelné a hosszabbítást a 28 éves elkapó, hiszen a Detroitban töltött három szezonja során 280 passzt, 3221 yardot és 14 TD-t hozott a csapatának, ráadásul nagyszerűen lépett ki Calvin Johnson árnyékából is. Ugyanakkor nem számíthat Bob Quinn general manager arra, hogy ő olyan elnéző lesz majd mint Julian Edelman a Patriotsnál. Valószínűleg Tate-nek még várnia kell a jövő szezonig egy újabb kontraktusra, de ha ilyen ütemben termel, akkor jóval többet kaphat mint a mostani szerződésében.

 

Tate egy 5 éves, $31 milliós szerződést írt alá a Lionsszal 2014-ben, de az emelkedő slary cap, illetve a többi elkapónak kiosztott hatalmas pénzek miatt a következő hosszabbításkor jóval többre számíthat, akárkitől is kapja majd. A Lionsnál azért remélik, hogy ők lesznek azok a szerencsések.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!