Connect with us

Hír

Gronk 100 százalékos

Tavaly a Patriots úgy nyert Super Bowlt, hogy szinte egész szezonban nélkülözniük kellett Rob Gronkowskit. A csapat azóta nem csinált mást, csak minden téren erősödött, így egy egészséges Gronk már a luxus kategória, már amennyiben hozni tudja a korábbi elit formáját. A TE szerint ez nem kérdés:

 

100 százalékos vagyok, készen állok. Nincs semmi kétségem afelől, hogy az újabb hátműtétem ellenére is hozni fogom a megszokott játékomat. Egyszerűen tudom, hogy mennyi munkám van ebben az egészben és hogy mennyit kapok majd vissza belőle. Ezért egyébként külön hálás vagyok a Patriotsnak, hogy megadják a lehetőséget számomra. Továbbra is keményen fogok dolgozni és a tőlem telhető legjobb módon fogom segíteni a csapatot.

 

 

Gronknak egyébként is megéri egészségesnek maradnia, ugyanis az 5,25 milliós alapfizetése mellé további 5,5 milliót tehet zsebre ösztönzőkből. Három ösztönző csomagja van:

– 5,5 millió dollár, HA : a támadósnapek 90 százalékánál a pályán van VAGY lesz 80 elkapása VAGY 1200 yardja VAGY 14 TD-je VAGY első csapatos All-Prónak választják.

– 3 millió dollár, HA: a támadósnapek 80 százalékánál a pályán van VAGY lesz 70 elkapása VAGY 1000 yardja VAGY 12 TD-je.

– 1 millió dollár, HA: a támadósnapek 70 százalékánál a pályán van VAGY lesz 60 elkapása VAGY 800 yardja VAGY 10 TD-je.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!