Connect with us

Hír

Három éve top10-es pick volt, most lehúzhatja karrierjét a vécén

Justin Gilbertet a Browns 2014-ben az első kör nyolcadik választásával draftolta, nagy reményekkel érkezett a ligába, magas upside-dal. Aztán nem lett belőle semmi, leginkább azért, mert nem akarta túlzottan, rossz volt a hozzáállása. A legújabb fejlemények végleg beteszik neki a kaput és lehúzhatja NFL karrierjét a vécén.

 

 

Gilbertnek ugyanis jelenleg csapata sincs, és hogy Goodellék fokozzák a szenvedését, még el is tiltották egy teljes évre. Arról nem szól a fáma egyelőre, hogy melyik szabályt szegte meg a játékos, de valószínűleg tiltott szerek vagy teljesítménynövelő szerek használata lehet a háttérben.

 

A fiatal cornerback a Browns után a Steelersnél is szerencsét próbált, nyilván nem sok sikerrel, összesen 35 mérkőzést tudhat magáénak a ligában, de így, hogy a pálya mellett a pályán kívül sem jön össze neki semmi, meglepő lenne, ha bárki is megpróbálná jövőre leigazolni. Elkönyvelhetjük őt a Browns történetének egyik legrosszabb választásai között, pedig ugyebár nem rövid ez a lista sem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!