Connect with us

Hír

Jól halad Bridgewater programja, van még remény

Teddy Bridgewater, a Vikings korábbi első körös irányítója egy ígéretes szezon után tavaly nyáron megsérült. Kénytelen volt kihagyni az egész évet, ráadásul idén sem biztos, hogy játszani tud, a karrierje is veszélyben volt. Most azonban úgy tűnik, hogy jól halad a gyógyulása, még Mike Zimmer mestert is meglepte:

 

Amikor visszajöttem a szemműtétem után, az mondtam “Wow, Teddy! Sokkal jobban mozog a pályán”. Persze még hosszú út áll előtte, de boldog amiatt, ahogy a gyógyulása halad. Tudom, hogy nagyon türelmetlen és már nagyon szeretne játszani, de a saját érdekében nem siettethetjük a dolgokat.

 

 

Teddy még mindig nem végezhet teljes értékű munkát az edzéseken, de már önálló gyakorlatokat és drilleket igen. Ez hatalmas előrelépés ahhoz képest, hogy a szakértők szerint az sem lett volna meglepő, ha soha többet nem lép pályára. Ezzel együtt is, hacsak nem történik valami hatalmas csoda, szinte kizárt, hogy az idei szezon során a kezdőben találja magát.

 

Ugyanakkor minden rosszban van valami jó. Bár Teddy ötödik éves opcióját nem hívta le a Vikings, de mivel az idei szezont jó eséllyel a játékra fizikailag alkalmatlan (PUP) besorolásban kezdi meg, és nagy valószínűséggel nem lesz hat meccsen az aktív keret tagja, ez azt jelenti, hogy nem lesz négy teljesített szezonja. Vagyis például Malcolm Butlerhez hasonlóan korlátozott jogú szabadügynök lesz, azaz kaphat egy RFA tendert. Mivel első körös volt, így a legolcsóbb oroginal round tendert is oda lehet neki adni, úgy sem ad érte senki milliókat és egy első kört. Tehát a Vikings megtarthatja Teddyt és Bradfordot is 2018-ra, és szereznek még egy év gondolkodási időt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!