Connect with us

Hír

Supplemental Mock Draft

Ma rendezik a Supplemental Draftot, amire azok a játékosok nevezhetnek, akik nem neveztek a rendes draftra, azonban később kiderült, hogy a jövő évi egyetemi szezonban nem léphetnek pályára. Általában tehát eltiltott vagy kirúgott játékosokról van szó, lényegében balhés természetűekről.

 

A három leghíresebb supplemental draft pick az utóbbi időből Ahmad Brooks, Terrelle Pryor és Josh Gordon, de a Hall of Famer Cris Carter is így talált magának anno csapatot. Legutóbb 2015-ben Isaiah Battle-t választották ki, a Rams az ötödik körben. Idén két játékos nevezett, Tavares Bingham, a Giorgia Military College defensive endje és Marques Rodgers, a Western New Mexico futója.

 

 

A supplemental drafton a csapatok az adott évi draftsorrendben választhatnak. Pontosabban licitálhatnak, hiszen minden csapat kvázi vakon beadhat egy cetlit, hogy melyik körös pickükkel szeretnék kiválasztani az adott játékost és remélik, hogy senki sem ad magasabb választási jogot. De nincs ám ingyen a móka, ugyanis ha megkapják a játékost, akkor a jövő évi drafton kell egy azonos körös picket feláldozniuk.

 

A hosszú felvezetés után nézzük a mock draftunkat:

 

ROUND 1

No picks.

ROUND 2

No picks.

ROUND 3

No picks.

ROUND 4

No picks.

ROUND 5

No picks.

ROUND 6

No picks.

ROUND 7

No picks.

 

Összegzés: 

Kezdődjön már a training camp…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!