Connect with us

Hír

Rivers nem gondolkodik a kezdő posztban

Derek Riverst a Patriots ugyan csak a harmadik körben választotta ki az idei draftról, azonban a defensive end volt a csapat első választása. Riversnek nincs könnyű dolga, hiszen a training camp alatt a Trey Flowers, Rob Ninkovich, Kony Ealy, Geneo Grissom négyessel szemben kell kiharcolnia a maga játékidejét.

 

 

Játszani akarok, ez természetes, de nem ez az elsődleges célom, hanem az, hogy a csapatot segítsem. Meg kell találnom a szerepem a csapatnál és abban a legmagasabb szinten teljesíteni. Számomra ez a legfontosabb jelenleg, kiemelkedni abban a szerepkörben, ahova kerülök. Versengő típus vagyok és nyerni akarok.

Rivers azt is elmondta, hogy a legtöbbet Matt Slater, Dion Lewis, Ninkovich és Shea McClellin segítettek neki eddig az NFL-re történő átállásban a csapat offseasonbeli programjai során.

Egymást is segítjük, mert ettől mindannyian jobbá válunk. Nagyszerű dolog, hogy nem csak a pályán tudok tanulni tőlük, hanem a pályán kívüli dolgokkal kapcsolatban is rengeteg tanáccsal látnak el.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group